AVG uitleg categorieën

Hieronder worden alle AVG categorieën uitgelegd:

 

Korte omschrijving Informatie
Fotojaarboek Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te gebruiken voor plaatsing in het fotojaarboek van de Pieter Zandt sg. Het fotojaarboek wordt aan iedere leerling uitgereikt tijdens de diploma-uitreiking en bevat een sfeerimpressie met (groeps)foto’s van de leerjaren.
 
Vermelding van de examenuitslag Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om bij het slagen van het examen de naam en woonplaats van mijn zoon/dochter te gebruiken voor plaatsing in de krant en website.

 

Beeldmateriaal leerlingen- en ouderportal

 

Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te gebruiken voor publicatie in de beveiligde leerlingen- en ouderportal van de Pieter Zandt sg.

 

Promotie/informatie materiaal

 

Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te gebruiken voor plaatsing of publicatie in gedrukt of digitaal promotie/informatiemateriaal van de Pieter Zandt sg.

 

Reünie Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om relevante gegevens van mijn zoon/dochter te bewaren voor een reünie van de Pieter Zandt sg.

 

Social media Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te gebruiken voor publicatie op social media accounts van de Pieter Zandt sg.

 

Beeldmateriaal op schoolwebsite

 

Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te gebruiken voor publicatie op de website van de Pieter Zandt sg.

 

Beeldmateriaal informatiebijeenkomst

 

Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te maken en te gebruiken voor een informatiebijeenkomst (bijv. een ouderavond, kerstbijeenkomst, schoolkoor, lessenmarathon of open dag) van de Pieter Zandt sg.

 

Klassenfoto’s/
groepsfoto’s/
excursies

 

Ik geef de Pieter Zandt sg. toestemming om beeldmateriaal van mijn zoon/dochter te maken en te gebruiken voor een klassenfoto/groepsfoto/excursie van de Pieter Zandt sg. Deze foto’s worden bij toestemming ook verstrekt aan andere leerlingen op de foto.

 

 

 

Locatie Kampen

Locatie Urk

  • Vlechttuinen 6

  • 8322 BA Urk

  • Tel: 038 8700800

Locatie Staphorst

  • Achthoevenweg 3

  • 7951 SK Staphorst

  • Tel: 038 8700800

Locatie IJsselmuiden

  • Grafhorsterweg 53

  • 8271 CB IJsselmuiden

  • Tel: 038 8700800