A A A zoek »
Vacatures
12-2-2018
Wij zijn op zoek naar een docent Engels wegens vervanging van ziekte. Het betreft 16 lessen in het team Havo/Vwo bovenbouw.   
8-2-2018
Wij hebben een vacature Nederlands voor een 1e graads docent. Docenten met een 2e graads bevoegdheid willen we van harte uitnodigen ook te reageren.    
5-2-2018
Wij zijn op zoek naar een docent Beeldende Vorming. Ben jij beschikbaar om voor een aantal klassen de creatieve lessen te verzorgen? Reageer dan snel en wie weet start jij binnenkort op deze school!  Lees meer »
5-2-2018
Wij hebben een vacature voor een docent natuurkunde. Als expert op het gebied van natuurkunde wil jij graag je kennis overdragen en leerlingen te interesseren voor het vak natuurkunde!   Lees meer »
5-2-2018
Het profiel natuur en techniek is o.a. gericht op rekenen, onderzoeken, testen, analyseren, en ontwerpen. Heb je er zin in om met onze leerlingen op onderzoek uit te gaan en hen hierbij te begeleiden? Solliciteer dan naar deze functie.  Lees meer »
5-2-2018
Wil je graag jongeren (in het voortgezet onderwijs) kennis meegeven m.b.t. wiskundige formules. Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een docent wiskunde. Jij hebt geduld en de eigenschap om je kennis en de leerstof helder uit te leggen en zet je in om je leerlingen enthousiast te maken voor jouw vakgebied.  Lees meer »
21-7-2017
Zie voor meer informatie de functieomschrijving.  Lees meer »
5-2-2018
Ben je docent Duits en wil je graag aan de slag op onze school. We nodigen je van harte uit te solliciteren op deze functie! Of neem contact op voor meer informatie.  Lees meer »

Personeel

E-mail: sollicitatie@pieterzandt.nl

 

De scholengemeenschap Pieter Zandt is een scholengemeenschap voor reformatorisch onderwijs voor pro-vmbo-havo-vwo. Personeel, leerlingen en hun ouder(s) en/of verzorger(s) weten zich gebonden aan de Bijbel en de gereformeerde belijdenis (-geschriften). 


Heeft u belangstelling voor een baan op onze scholengemeenschap en herkent u zich in ons schoolprofiel? Neem dan contact met ons op via bovenstaand e-mailadres of bel 06-50217489.
Stuur uw sollicitatie voorzien van kerkelijke en zakelijke referenties naar afdeling P&O. t.a.v. mw. J. Kuijers, Postbus 296, 8260 AG Kampen of mail naar sollicitatie@pieterzandt.nl. Wij hanteren de VGS-sollicitatiecode. Voor informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. Kettelarij, directeur onderwijs, tel. 06-50217489.


Inloggen | ontwerp en realisatie SchoolMaster BV