A A A zoek »
Beste leerling,

Je hebt nu de mogelijkheid om voor een andere workshop te kiezen. Dat hoeft natuurlijk niet. Je mag ook dezelfde keuze maken. Vul hieronder je eerste en tweede keuze in. Bedankt alvast voor het invullen!

Vriendelijke groet,
A. Juffer

Keuzemogelijkheden klas 2


Koor

Hou je van zingen? Lijkt het je leuk om tijdens de kerst- of paasviering in een koor te zingen? Meld je dan aan bij 'koor', zodat we mooie liederen in kunnen studeren en deze kunnen laten horen tijdens een viering of bijvoorbeeld bij oudere mensen in een bejaardenhuis.

Beeldende vorming

Heel veel kunstenaars hebben gebruik gemaakt van linosnede. Hierbij ga je met gutsen (een soort mesjes) een tekening snijden uit linoleum (een soort vloerzeil). Deze uitsnede kun je drukken op papier en krijg je een heel leuk beeld.

Dit klink heel simpel maar dat is het niet! Er zijn allerlei dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een linosnede. Dat gaan we tijdens deze workshop leren en daarna gaan we natuurlijk zelf aan de slag.

Je mag zelf een afbeelding kiezen waar je mee wilt werken. Zo maakt iedereen iets anders en krijgen we veel verschillende uitwerkingen. Aan het einde van de workshop heb je een mooie uitsnede gemaakt en gaan we deze op papier drukken met inkt.

Tip:

Zoek op Google

-          Linoleumsnede maken (zo snijd je de afbeelding uit)

-          Linoleumsnede (zo ziet het eruit wanneer je de uitsnede op papier drukt met inkt)


Techniek

Werk je graag met je handen? Houd je ervan om dingen te maken? Dan is de keuze voor techniek echt wat voor jou. Tijdens dit uur ga je lekker aan de slag met mooie en leuke werkstukjes!


Voetbal

We gaan vaste teams maken waarmee een competitie gaan spelen voor langere tijd. Als we geluk hebben spelen we in 2 zalen 5-5. Zo niet dan spelen we 4-4 in 1 zaal. Hou je van voetbal?? --> schrijf je in!


Fitness

In de gymvleugel van de Pieter Zandt brengt een goed verborgen trap je naar een plaats die normaalgesproken alleen toegankelijk is voor docenten, maar bij hoge uitzondering door ons leerlingen gebruikt mag worden in het maatwerkuur: de fitnessruimte!

Er staan hier allerlei fitnessapparaten die je helpen bij het trainen van kracht, spiermassa en uithoudingsvermogen. Fitness maakt je fitter en is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest! Meer dan ooit wordt in de huidige maatschappij het belang van bewegen benadrukt en niet onterecht!

Ben je gemotiveerd, bereidt aan jezelf te werken, een doorzetter (want we moeten een jaar lang met elkaar aan de bak!) en niet vies van een paar druppels zweet?? Geef je dan op voor dit leuke, gezellige, gezonde, sportieve en intensieve maatwerkuur onder de begeleiding van een gymdocent.


Fotografie & opmaak

Hou jij van fotografie en wil je hier beter in worden? Meld je dan aan voor deze workshop! Je leert hier hoe je de perfecte foto maakt en hoe je die vervolgens verwerkt in een collage of bewerkt op de computer of op je telefoon. Er komt van alles aan bod: van portret- en detailfotografie tot het kikvorsperspectief en de gouden snede. De ene keer zit je in een (computer)lokaal, dan weer ben je buiten op zoek naar leuke objecten of test je nieuwe apps en mogelijkheden op je mobiele telefoon. Lijkt jou dit wat? Meld je dan nu aan!

 

Huiswerk

Tijdens dit uur krijg je de gelegenheid je huiswerk te maken of voor toetsen te leren.


RS

Tijdens dit uur kan je ongestoord verder werken aan Rosetta Stone!

Inloggen | ontwerp en realisatie SchoolMaster BV